Ηχητικά Συστήματα - Συστήματα Φωτισμού Λευκάδα


Η εταιρεία μας "Bradibak" η οποία εδρεύει στην Λευκάδα, για περισσότερα από 15 χρόνια δραστηριοποιείται με ηχητικά συστήματα, συστήματα φωτισμού και οπτικοακουστικά μέσα προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σε ανταγωνιστικες τιμές.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε την ηχητική κάλυψη, τον φωτισμό και την οπτική κάλυψη κάθε εκδήλωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λευκάδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας συστήματα ήχου, φωτισμού και εικόνας, κορυφαίας ποιότητας, η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στην Λευκάδα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη, με τον ιδανικότερο τρόπο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Ελλάδα. Mερικά αξιοσημείωτα έργα μας είναι η διοργάνωση και κάλυψη συναυλιών των: Μπάση, Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Ιωαννίδη, Μάλαμα, Μποφίλιου κ.α...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας σε οπτικοακουστικό εξοπλισμό σε ασυναγώνιστες τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Λευκάδα και κατόπιν συνεννόησης όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ